url=

Nieuwe webwinkel – GardenInspirience.nl

06-06-2012
Nieuwe webwinkel – GardenInspirience.nl

Sinds Mei 2012 hebben we een nieuwe webwinkel online genaamd GardenInspirience.nl. U vind hier vijvermaterialen, sauna’s, tuinhuizen enzovoorts. Mocht er volgens u een product ontbreken dan horen we dat uiteraard graag van u.

Nieuwe website

27-10-2009
Nieuwe website

Sinds 27 oktober 2009 hebben wij een geheel vernieuwde website. In groentermen een zeer geslaagde renovatie.

Mocht u onverwachts fouten of onvolkomenheden tegenkomen, mist u een onderdeel of heeft u gewoon een vraag of opmerking, stuur ons dan via de contactpagina of via e-mail een bericht.

Renovatie achtertuin

24-04-2009
Renovatie achtertuin

Pas geleden werden we benaderd door een familie die hun achtertuin wilde aanpakken. De tuin was al een aantal jaren hetzelfde en de familie wilde graag het een en ander aangepast hebben.
Lees verder

Aanleg voor- en achtertuin

17-11-2008
Aanleg voor- en achtertuin

Bij nieuwbouw woning is het vaak zo dat de aannemer de aanleg van de tuin aan de nieuwe bewoners overlaat. Vaak blijft de tuin dan nog lang na het betrekken van de woning onaangeraakt. Het is echter geen prettig thuiskomen in een huis waarbij de buitenruimte uit grond met onkruid bestaat.
Lees verder

Aanleg achtertuin

10-06-2008
Aanleg achtertuin

Het zelf aanleggen van een tuin kan een interessant avontuur zijn. De kans bestaat echter dat er gaandeweg een gebrek aan kennis of materieel ontstaat. Wat vaker voorkomt is echter het gebrek aan tijd. En op dat moment nemen wij het project graag van u over.

Lees verder